Tuesday, May 21, 2024

WIZZ AIR LANSIRA INTEGRISANU MOBILNU PLATFORMU WIZZ RIDE

WIZZ RIDE nudi korisnicima pristup brojnim sistemima za rezervaciju taksi i privatnog prevoza za savršeno iskustvo putovanja

Wizz Air, najzelenija evropska aviokompanija* sa najvećom stopom rasta, danas pokreće WIZZ RIDE, novu platformu za rezervaciju taksi i privatnog prevoza integrisanu u svoju postojeću mobilnu aplikaciju, u partnerstvu sa vodećim B2B servisom za iznajmljivanje vozila i rješenja u oblasti mobilnosti, kompanijom CarTrawler. Platforma nudi korisnicima širok izbor opcija putovanja i planiranje puta čini efikasnijim zahvaljujući specijalizovanim rješenjima.

Korištenjem CarTrawlerovog softvera, WIZZ RIDE svojim korisnicima omogućava da isplaniraju savršen put, bez obzira da li je na zahtjev ili prethodno rezervisan. Povezivanjem opcija prevoza WIZZ RIDE čini putovanja jednostavnijim je nudi sve usluge za putnike na jednom mjestu, od trenutka kad izađu iz kuće do dolaska na željenu destinaciju.

Uvijek se trudimo da putnicima nudimo putovanje bez stresa i zato uvodimo nove usluge koje podrazumijevaju odlično iskustvo u svim fazama putovanja. Proizvod WIZZ Ride obezbjeđuje korisne servise i za unaprijed rezervisan i za prevoz na zahtjev, što korisnicima štedi vrijeme i novac. Ova usluga koja je jednostavna za korištenje je uvedena u saradnji sa kompanijom CarTrawler i dostupna je jednim klikom na mobilnu aplikaciju Wizz Aira. Ponosni smo što smo prva aviokompanija na svijetu koja uvodi tako inovativnu uslugu koja se savršeno uklapa sa našim ultraniskim cijenama karata i putovanje čini lakšim nego ikada ranije, izjavio je George Michalopoulos, komercijalni direktor Wizz Aira.

“Izuzetno mi je drago što pokrećemo ovu prvu platformu za prevoz na svijetu, WIZZ RIDE, koja će promijeniti iskustvo rezervacija za korisnike i uvesti potpuno nov način na koji aviokompanije koriste dodatne usluge. Wizz je aviokompanija koja je okrenuta vrijednosti i fokusirana na inovacije u putovanjima. Njegova strategija mobilnih rješenja se savršeno uklapa u našu jedinstvenu platformu za prevoz i predstavlja važan znak povjerenja u teškim vremenima za sektor putovanja. WIZZ RIDE je fantastična vijest za putnike Wizz Aira koji žele sva rješenja za svoje potrebe na jednom mjestu i dodatno jača relevantnost brenda naših partnera. CarTrawler ima neprikosnoven ekspertski uvid u ovaj sektor i u odličnoj je poziciji da podstiče oporavak kroz inovacije kao što je naša SDK platforma. Ovaj naglasak na korisnicima će pomoći u obnovi sektora putovanja i ponuditi čvrste temelje na kojima svi možemo da se razvijamo i napredujemo, izjavila je Aileen McCormack, komercijalna direktorica CarTrawlera.

* Wizz Airove emisije ugljen-dioksida su bile najniže među evropskim aviokompanijama u 2019. godini (57,2 g/km po putniku) 

Možda vas zanima

spot_img
spot_img