Latest Posts

U Sarajevu otvorena još jedna dm prodavnica

U sarajevskom rezidencijalnom naselju Bulevar na Stupu, na adresi Džemala Bijedića 279 J, danas je otvorena nova dm prodavnica. Ovim, i nedavnim otvorenjem dm prodavnice u poslovnom centru Unionkomerc na Dolac Malti, prodajna mreža dm-a u glavnom bh. gradu sada broji čak 17 prodavnica.

Novi prodajni objekat najvećeg drogerijskog lanca u BiH, dm drogerie markt, nudi ugodan osjećaj kupovine, a u njemu kupci mogu potražiti željene proizvode iz bogatog dm asortimana, koji uključuje proizvode za njegu i ljepotu, bebe i domaćinstvo te iz segmenta zdrave ishrane.

Početak rada na novoj adresi dm je obilježio s lokalnom zajednicom uručivši Prvoj osnovnoj školi Ilidža donaciju u iznosu od 9.266,40 KM za kupovinu sprava i zaštitne podloge za dječije igralište u dvorištu škole.

- Advertisement -

 „Vizija škole je odgoj i obrazovanje sretnog i uspješnog učenika koji se razvija uz poticaj nastavnika i podršku roditelja. U skladu s njom, donaciju ćemo iskoristiti kako bi naša djeca imala što bolje uslove u školi koju pohađaju. Usmjerit ćemo je na uređenje školskog dvorišta gdje će najmlađa generacija učenika imati adekvatan prostor za igru u sredini u kojoj će se osjećati voljeno, sigruno i zadovoljno te koja će poticati razvoj svih njihovih potencijala. Zahvaljujemo se dm-u na ovoj podršci“, izjavio je direktor škole Arif Ćelović i podsjetio kako je ova obrazovna institucija, pod prvobitnim nazivom „Narodna škola“, osnovana  daleke 1894. godine te da je bila jedina obrazovna institucija na Ilidži za vrijeme Austro-Ugarske monarhije, Prvog i Drugog svjetskog rata.

U ime kompanije dm, ček donacije uručila je Edisa Lačić, regionalna menadžerica dm-a i tom prilikom izjavila: „Našom kontinuiranom podrškom, želimo stvoriti bolje uslove za pravilan rast i razvoj djece, kvalitetno obrazovanje i primjeren odgoj. Sretni smo što smo naš novi početak u Sarajevu obilježili sa školom koja njeguje dugu tradiciju i nadamo se da će uređenjem školskog dvorišta učenici uživati u stvaranju lijepih uspomena na školske dane. Osim društveno korisnog karaktera, otvorenjem nove dm prodavnice želimo se dodatno približiti i našim vjernim kupcima, nudeći im bogatu ponudu proizvoda i usluga te se nadamo da će svako pronaći nešto za sebe.“

Pogodnosti za kupce i nagradna igra

Povodom otvorenja nove dm prodavnice u Sarajevu, dm je pripremio i posebne pogodnosti za svoje kupce. Tako je sve one koji su obavili kupovinu u vrijednosti od 30 KM ili više, danas na kasi čekao mali znak pažnje, a sve kupce do 4.12. očekuje još niz iznenađenja!

Naime, naredna tri dana za svaku kupovinu dm će poklanjati ceker, a svim kupcima osigurati i popust od 15% na ukupni iznos kupovine. Za kupovinu u vrijednosti od 60 KM ili više, kupci će na poklon dobijati dm kišobran, dok će za kupovinu u vrijednosti od 80 KM ili više, na poklon dobijati dm peškir.

Za kupce koji nisu u mogućnosti obaviti kupovinu tokom prva tri dana te iskoristiti popust, dm je osigurao ograničen broj kupona s iznosom popusta od 15% na ukupnu kupovinu koji će se moći iskoristiti do 5.1.2022.

Sve kupce dm poziva i da do 16.12.2021. učestvuju u nagradnoj igri u kojoj mogu osvojiti vrijedne nagrade! Prva nagrada je gorenje frižider NoFrost i dm poklon paket, druga nagrada je Bosch blender  i dm poklon paket, a kao treću nagradu dm je pripremio 10 dm poklon kartica u vrijednosti po 25 KM.

- Advertisement -

Radno vrijeme dm prodavnice u sarajevskom naselju Bulevar na Stupu je od ponedjeljka do subote, od 9 do 21 sat, dok je nedjelja neradna.

Latest Posts

Don't Miss