Saturday, May 18, 2024

Nakon filma Toma uskoro će biti emitirana i istoimena serija. Scenarist i reditelj Zoran Lisinac za srpski Hello rekao je da će serija biti različita od filma.

“Serija ima osam epizoda, obuhvaća sve Tomine žene. Prati njegov život mnogo temeljnije, 400 minuta materijala će biti u tome. Emitovanje će početi sredinom jeseni”, ispričao je Zoran za srpske medije i osvrnuo se na film.

“Kada smo počeli promovirati film, skovao sam frazu da je ovo ‘impresionistički portret Tome Zdravkovića’. Kao pisac i reditelj ovog filma mogu reći da je to jedna fotografija života. Nazire se ideja koju smo mi imali i tiče se Tome. Samim tim, morali smo napraviti film koji funkcionira po dramskim zapletima”, dodao je.

“U isto vrijeme ispoštovali smo odgovornost u životu čovjeka koji je imao porodicu i ljude koji su ga poznavali. Pažljivo smo pričali sa Tominim bratom, rodbinom, ali u nekim dijelovima morali smo biti filmaši. Toma je volio filmove i mislim da bi mu se ovaj projekt svidio, smijao bi se i sam cijelom filmu”, objasnio je reditelj.

index.hr

Možda vas zanima

spot_img
spot_img