Latest Posts

Sparkasse Bank u susret Svjetskom Danu štednje 2020

„Sparkasse Bank tradicionalno obilježava ovaj dan, sa željom da kod naših klijenata, ali i svih građana, podignemo svijest o važnosti štednje. Pored široke palete štednih proizvoda koji klijentima omogućavaju štednju prilagođenu njihovim preferencijama, u predstojećem periodu klijente očekuju i vrijedne nagrade kroz igre na društvenim mrežama. Za najmlađe, kao dodatni stimulans za početak razvoja štednih navika, prvih 20 novih klijenata koji aktiviraju dječiju štednju u periodu od 26.10. do 10.11.2020. godine dobivaju 100KM na svom Medo Štedo štednom računu“ Izjavila je Elvira Prnjavorac direktorica Sektora za razvoj poslovanja sa stanovništvom i malim preduzećima Sparkasse Bank.

U svojoj ponudi Sparkasse Bank nudi različite štedne modele – štednju po viđenju, oročenu štednju, dječju štednju, otvorenu štednju – sa kojim klijenti mogu pohraniti svoj novac na sigurno mjesto, a pri tome ostvariti prihod od kamate. Sparkasse Bank je pouzdan partner svojim klijentima koji na prvo mjesto stavlja sigurnost njihove ušteđevine. Iza Sparkasse Bank BIH stoji jedna od najvećih regionalnih banaka na jugu Austrije, njena matična kuća Steiermaerkische Sparkasse sa 200 godišnjom tradicijom  poslovanja, te dugoročnom i održivom strategijom razvoja u zemljama regije.

Sparkasse Bank je i članica Agencije za osiguranje Depozita BIH koja garantuje sigurnost položenih depozita u Bosni i Hercegovini.

- Advertisement -

Nagradne igre koje Sparkasse Bank organizira povodom Dana štednje na društvenim mrežama, kao i akcija u kojoj male štediše mogu osvojiti 100KM na štednom računu će trajati od 26.10. do 10.11.2020 godine.

Latest Posts

Don't Miss