Saturday, May 18, 2024

Sjajno iznenađenje iz Akse – poklon paketi za novorođene bebe: saznajte kako ih preuzeti!

Bebe koje su rođene u Sarajevu i Banjaluci nakon 1.oktobra i u Bijeljini nakon 15.oktobra  2020. godine očekuje poklon paket proizvoda za njegu

Aksa nastavlja gest dobrodošlice novorođenim bebama u Bosni i Hercegovini. Bebe koje su rođene u Sarajevu i Banjaluci nakon 1. oktobra i u Bijeljini nakon 15. oktobra  2020. godine očekuje poklon paket proizvoda za njegu, koji će obradovati i mame.

Zbog nepovoljne epidemiološke situacije, te kako bi olakšali posao zdravstvenim radnicima u porodilištima, preuzimanje poklon paketa za Banjaluku i Bijeljinu ubuduće će se vršiti u Aksa prodavnicama u ovim gradovima. Na isti način, u Aksa prodavnici, nastavlja se podjela poklon paketa u Sarajevu.

Prilikom preuzimanja poklona, na uvid  je potrebno donijeti rodni list djeteta i ličnu kartu mame ili tate.

Poklon paket sadrži: pjenu za kupanje No tears, pakovanje Aqua Pure maramica, pelene  Pampers pants veličina 3 (1 kom),  jastučiće za dojenje (2 kom), body losion, deterdžent 2 u 1 (7ml), mrežaste uloške, naljepnicu beba u autu i Aksa vaučer u vrijednosti od 10 KM, koji se može iskoristiti odmah.

Aksa je tu kako bi uz najbolju ponudu na jednom mjestu olakšala i  uljepšala  jedan od najradosnijih, ali i najizazovnijih trenutaka u životu roditelja –  dolazak novorođenčeta u dom. Iskusno od prvog dana.

Više informacija na Aksa web stranici.

Možda vas zanima

spot_img
spot_img