Latest Posts

Severina napala Jovanu Joksimović? “Pustila je moje gole fotografije u programu”

Severina se u srpskoj emisiji 150 minuta prisjetila događaja iz 2018. godine, kad su se u javnosti pojavile njene gole fotke. 

“Voditeljica je u jutarnjem programu pustila moje gole fotografije, koje su hakirane s mog telefona. Naša djeca su se igrala zajedno, poznajem i njenog muža pjevača. Jednom prilikom sam mu čak i pisala repertoar za koncert. Dakle, njihovo dijete i moje dijete su se igrali zajedno, mi smo se družili, kao prijatelji, ali, nevezano za to, takve stvari se jednostavno ne rade. Pustila je te fotografije u 10 sati ujutro na televiziji. To je bilo strašno”, ispričala je Severina, navodno ničim izazvana, jer se o toj temi dotad u emisiji nije pričalo, piše Blic. 

Iako je Severina nije imenovala, srpski mediji nagađaju da je mislila na Jovanu Joksimović, televizijsku voditeljicu i ženu Željka Joksimovića, koja je 2018. godine u svojoj emisiji s gostima komentirala njene gole fotografije.

- Advertisement -

“Ma ne. Ne želim komentirati, hvala na pozivu i doviđenja”, kratko je odbila komentirati Severininu izjavu Jovana Joksimović za Srpski telegraf.

index.hr

Latest Posts

Don't Miss