Thursday, May 23, 2024

Sandra Bullock pokazala kćer Lailu

‘Imam ovdje nekoga ko želi nešto reći April’, rekla je Sandra Bullock i u tom se trenutku pojavila osmogodišnja Laila. Htjele su zahvaliti medicinskoj sestri April za naporan i težak rad uložen od početka pandemije. ‘Hvala April za sve što radiš za ostale, čuvaj se’, poručila je Laila koja je s majkom sjedila u kuhinji. Djevojčica je raznježila sve, a slavna oskarovka je rekla kako je Laila njezina superjunakinja koja će zaštiti cijelu obitelj.

Do sada nitko nije vidio Lailu u javnosti. Bullock ju je usvojila 2015. godine, a prije njega sina Louisa 2010. godine. U jednom od intervjua izjavila je da su joj usvajanja djece bila najbolje odluke koje je donijela u životu.

Podsjetimo, Sandra nije imala sreće u ljubavnom životu koji joj je zadao teške udarce. U ranim 90-ima hodala je s glumcem Tateom Donovanom, a ljubavi je došao kraj 1995. godine, iako su bili zaručeni. Utjehu je našla u Matthewu McConaugheyju, a njenom bivšem zaručniku osmijeh je na lice vratila ‘prijateljica’ Jennifer Aniston.

Osim s Tateom i Matthewom, Sandra je ljubila i Ryana Goslinga, a 2005. godine udala se za buntovnika Jesseija Jamesa. Bili su u braku do 2010. godine, a razveli su se nakon što ju je prevario. Glumica ne voli iznositi puno iz privatnog života u javnosti, a dugo je skrivala i da je u sretnoj vezi s fotografom Bryanom Randallom od 2015. godine.

 

Možda vas zanima

spot_img
spot_img