Saturday, June 22, 2024

Samsung najavljuje novo poglavlje  “Life Unstoppable: the house of surprises”

Kroz virtuelni događaj 12. oktobra kompanija je predstavila najnoviji ekosistem uređaja za Evropu

Nakon prošlogodišnjeg uspjeha, Samsung najavljuje nastavak događaja
“Life Unstoppable: House of suprises” za 2021. godinu
. Ovo virtuelno  iskustvo vodi nas do otkrivanja najnovijih inovacija koje predstavljaju najsavremenija rješenja, bez obzira na životne navike korisnika. Također, ističe sposobnost Samsung proizvoda da inspirišu radost, maštovitost i produktivnost u svakodnevnom životu. Učesnici će nakon ovog događaja poželjeti da hrabro iskorače iz udobnosti svakodnevnice u život koji podstiče avanturu i kreativnost, i upravo na to Samsung misli kad kaže “Life Unstoppable”.

Format i koncept događaja “Life Unstoppable: the house of surprises” daju osjećaj individualnosti i jednostavnosti. Samsung će tako ove godine ponovo pokazati mogućnosti i potencijal svojih proizvoda. Stvaranjem virtuelne slikovnice s narativom o “kući iznenađenja”, ilustrovat će se svakodnevni život korisnika i pokazati kako Samsung može doprinijeti kreaciji i optimizaciji našeg doma. Shodno tome, događaj će pokazati kako izborom kvalitetnih i pametnih kućnih uređaja možemo stvoriti maštoviti i jedinstveni enterijer.

“Naši domovi su već skoro dvije godine mjesto u kojem se osjećamo bezbjedno i zaštićeno u odnosu na neizvjesnost koju svi živimo. Naši mobilni telefoni i tableti su nam omogućili da ostanemo povezani sa porodicom i prijateljima, a televizori da skrenemo misli. Dok se okrećemo budućnosti, mnogi od nas ne pronalaze inspiraciju u svom domu. Upravo zbog toga, Samsung nastavlja da uvodi nevjerovatne inovacije koje naši korisnici obožavaju. Veoma smo sretni što ćemo predstaviti nove uređaje za 2021. godinu koji će unijeti uživanje u domove širom Evrope, potvrđujući da život jeste nezaustavljiv”, izjavio je Benjamin Brown, direktor marketinga Samsung za Evropu.  

Zone udobnosti su ključne u neizvjesnim vremenima, u to smo se uvjerili proteklih godinu i po dana. Sada kada se naši domovi pretvaraju u hibridni prostor, neophodnan nam je dom koji inspiriše, pokreće i olakšava svakodnevnicu. Na događaju “Life Unstoppable: the house of surprises” kompanija Samsung će predstaviti takav dom, kako bismo u njemu ponovo pronašli ljubav i inspiraciju.

Događaj “Life Unstoppable: the house of surprises” otvoren je za medije, 12. oktobra u 11:00 sati, dok će za javnost biti dostupan od 18. oktobra u 11:00 sati na sajtu www.samsung.com. #LifeUnstoppable

Možda vas zanima

spot_img
spot_img