Latest Posts

Postala je milijarderka

Najveći dio bogatstva pjevačice rođene na Barbadosu, punim imenom Robyn Rihanna Fenty, 1,4 milijarde dolara, proizlazi od 50 posto njena udjela u kozmetičkoj liniji Fenty Beauty, izvijestio je Forbes.

Ostatak Rihanninog bogatstva dolazi od njenog udjela u kompaniji Savage x Fenty za donje rublje te od prihoda koji zarađuje kao pjevačica i glumica.

Rihannina kozmetička firma, od koje LVMH posjeduje drugu polovinu, poznata je po svome širokom rasponu za 50 tonova kože, uključujući i tamne tonove za žene tamne boje kože, što je bila rijetkost kad je firma pokrenuta 2017. godine. Zbog toga je postala vodeća po pitanju uključivosti u toj industriji.

- Advertisement -

‘Donje rublje slavi tijelo i to je ono o čemu se Savage radi. Savage (‘divlje’) za mene je vrlo moćna riječ. Budi mi ideje samouvjerenosti, kao i uzimanja kontrole i odgovornosti za vlastita djela. Ovaj brend je dom, čvorište i siguran prostor za svakoga – bez obzira na izgled, veličinu, kulturu, rod i seksualnu orijentaciju. On predstavlja svakoga i potvrđuje svačiju ljepotu bez obzira na sve ostalo’, rekla je svojevremeno Rihanna za svoju Savage kolekciju.

Vlasnica hitova ‘Umbrella’ i ‘Love the Way You Lie’ sad je druga najbogatija zabavljačica iza Oprah Winfrey, dodaje Forbes.

tportal.hr

Latest Posts

Don't Miss