Thursday, June 13, 2024

PLAZMA PODRŽALA 27. SARAJEVO FILM FESTIVAL

Na ovogodišnjem 27. Sarajevo Film Festivalu, brend Plazma kompanije Bambi tradicionalno je bio srebrni sponzor, a tom prilikom je organizovan i dobro poznati Festivalski doručak Powered by Plazma.

Specijalno druženje i doručak  za sve prijatelje, medije i goste festivala pripremio je Nihad Mameledžija, čuveni bosanski kuhar i autor brojnih knjiga o gastronomiji. On je festivalske dane začinio slanim i slatkim specijalitetima sa poznatim okusom nezamjenjive Plazme.

„Brend Plazma se već dugi niz godina zalaže za unapređenje kulture i stvaralaštva u regionu.  Mi smo deo  Sarajevo Film Festivala već godinama, tako da nam je posebna čast što smo i ove godine u mogućnosti da pružimo podršku ovako značajnoj kulturnoj manifestaciji. Ovo su događaji u kojima svi mi uživamo, podržavamo kulturu i talentovane stvaraoce i nastojaćemo da i u budućnosti budemo partner ovakvih manifestacija. Sarajevo Film Festival i Plazma su brendovi sa posebnom emocijom i kao takvi su prirodni partneri.“, istakla je Aleksandra Savić, senior brend menadžer.

Predstavnici kompanije Bambi i Sarajevo Film Festivala su još jednom udružili snage u unapređenju kulture i filmske umjetnosti, zahvaljujući kojem filmovi, talenti i budući projekti iz regije dospjevaju u centar pažnje međunarodne filmske javnosti.

Možda vas zanima

spot_img
spot_img