Saturday, June 15, 2024

OSVOJI SMART TEHNIKU ZA JUBILARNU DESETKU

-Deseti val kampanje Moji brendovi, naše vrijednosti-

Mercator nastavlja da nagrađuje svoje kupce kroz projekat „Moji brendovi, naše vrijednosti“. Deseti po redu, već treću godinu zaredom, ovaj projekat okuplja najširi asortiman domaćih i regionalnih brendova. U naredna 2 mjeseca koliko će trajati nagradna igra, svi kupci će imati priliku da osvoje 40 vrijednih nagrada: 10 x mobilni telefon Samsung Galaxy A22 5G, 10 x playstation 5, 10 x smart TV Philips i 10 x laptop Acer.

Projekat „Moji brendovi naše vrijednosti“ postoji već pune 3 godine i ovo je njegova deseta, jubilarna realizacija na koju smo jako ponosni. Iz godine u godinu okupljamo sve veći broj domaćih i regionalnih brendova koji prepoznaju jačinu ovog projekta i žele biti dio regionalne sinergije kroz Mercator Grupu. Zbog jubilarne desete realizacije ove nagradne igre, gledali smo da i pojedinačni broj nagrada bude isti, a ujedno da budu u korak s vremenom pa smo tako spojili tradiciju brendova, modernu komunikaciju i smart tehničke uređaje pod nazivom: “Osvoji smart tehniku za jubilarnu desetku!” Sigurna sam da će naši kupci i dalje uživati u kupovini u Mercatoru, i da kroz Moje brendove uz povoljne cijene imaju priliku osvojiti jednu od ovih vrijednih nagrada – izjavila je Irena Miličević Vukoja, Direktorica sektora marketing i PR.

Nagradna igra traje od 9.9. do 3.11.2021. i mogu učestvovati svi kupci koji ostvare minimalnu kupovinu u vrijednosti od 30 KM i više u Mercator prodavnicama, sa minimalno jednim artiklom koji je na policama i u katalogu označen oznakom „Moji brendovi“.

U naredna 2 mjeseca na policama Mercator prodavnica potražite proizvode sa oznakom Moji brendovi. Nakon kupovine popunite kupon, ubacite u predviđenu kutiju, sačuvajte račun i učestvujte u Nagradnoj igri.

Birajte Moje brendove i osvojite smart tehniku za jubilarnu desetku!

 

Možda vas zanima

spot_img
spot_img