Saturday, June 15, 2024

Omiljeni turski par ne skriva sreću

Samo godinu dana nakon dolaska drugog sina, jedan od najpopularnijih turskih parova - 50-godišnji Halit Ergenç i njegova 12 godina mlađa supruga Berguzar Korel, objavili su da čekaju treće dijete. Vijest je glumicu zatekla usred snimanja novog projekta, prvoj seriji u kojoj je sudjelovala nakon tri godine pauze, a sad je poznat i pol bebe

Najprije je Berguzar Korel, glumica poznatija domaćim gledaocima kao Šeherzada, objavila na Instagramu da sa suprugom Halitom Ergençom, najpoznatijem po ulozi Sulejmana Veličanstvenog, očekuje treće dijete. Već imaju sinove Alija i Hana, a sada je obznanjeno da čekaju djevojčicu.

Na baby showeru slavna Turkinja na vrhu torte stavila je oblik djevojčice. ‘Željela sam sreću podijeliti s vama’, napisala je u jednoj od svojih objava kao i to da ‘Bog zna koliko je to željela’.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Berguzar Korel (@berguzarkorel)

Berguzar je prije nekoliko dana turskim medijima opisala kako se osjeća. ‘Trudnoća je istovremeno zastrašujuća i predivna. Postoje neke stvari koje su lakše nego u ranijim trudnoćama jer znate šta vas čeka, ali u drugim je puno teže. Recimo, dobila sam 16 kilograma već sada, dok sam u prvoj trudnoći u ovom razdobolju dobila devet ili deset kilograma. No, to su slatke brige’, poručila je. 

tportal.hr

Možda vas zanima

spot_img
spot_img