Saturday, May 18, 2024

Od 05. novembra na Novoj BH – NOVE EPIZODE HIT SERIJE ”LUD ZBUNJEN NORMALAN”

Na Novoj BH počinju se emitirati novi, još zabavniji i smješniji nastavci hit serije ''Lud zbunjen normalan''. Novi nastavci čiji scenarij potpisuje Feđa Isović vratit će neke stare likove koji su ostavili pečat hit seriji.

Šefika, kućna pomoćnica vraća se u novim nastavcima dominantnija, čvršća, a njena riječ će puno više značiti u kući Fazlinovića. U ulozi Šefike pratiti ćemo glumicu Jasnu Žalicu.

U ulozi Izeta i dalje ćemo prepoznati vrhunskog glumca Mustafu Nadarevića. Iako je u novim nastavcima stariji, Izet je i dalje vitalan, te još uvijek sklon maksuziji i mladim ženama.

Izetov unuk Džebra kojeg utjelovljuje glumac Tarik Džinić u novim nastavcima ima 18 godina i upisuje fakultet, no Džebra je sklon i upustiti se u sitne prevare čime dokazuje da je od loze Fazlinovića. Damir, kojeg glumi sjajni Moamer Kasumović, vodi svoju privatnu ambulantu, no posao ga sve manje interesira. Marija koju tumači glumica Tatjana Šojić i dalje vodi San Remo, a kroz njega kao i kroz samu sezonu ove gledane serije proći će i čitav niz epizodnih karaktera.

Vraća se i Čombe! Imućan Čombe kojeg glumi Miraj Grbić vraća se iz Amerike, a s obzirom da je Faruk u Švedskoj, gdje je pobjegao kako bi izbjegao hapšenje zbog utaje poreza, on će preuzeti studio Akord. U novim nastavcima Čombe će svako malo pokretati novi biznis. Njegova desna ruka u ovim biznis pokušajima su Fufe (Branko Janković) i Zgembo (Davor Golubović).

Novu sezonu serije „Lud,zbunjen,normalan“ pratite u programu Nove BH od 05. novembra, od ponedjeljka do četvrtka u 20.15 sati.

Uloge:

CAST LISTA

 

MUSTAFA NADAREVIĆ – IZET FAZLINOVIĆ

MAOAMER KASUMOVIĆ – DAMIR FAZLINOVIĆ

KATARINA MARKOVIĆ – JELENA FAZLINOVIĆ

TARIK DŽINIĆ – DŽEBRA FAZLINOVIĆ

JASNA ŽALICA – ŠEFIKA

EMIR HADŽIHAFIZBEGOVIĆ – SAMIR FAZLINOVIĆ

TATJANA ŠOJIĆ – MARIJA

BRANKO JANKOVIĆ – FUFE

MIRAJ GRBIĆ – ČOMBE

ALEKSANDAR SEKSAN – ĐIDO MOVA

DAVOR GOLUBOVIĆ – ZGEMBO

DRAGAN MARINKOVIĆ – BEĆIR

HARIS BURINA – JAKOV

NADA ABRUS – MILENA

ADMIR GLAMOČAK – JURE ZAKLAN

VAJA DUJOVIĆ – TIJANA

LJILJANA DRAGUTINOVIĆ – DRAGICA

GORAN SULTANOVIĆ – MARIJIN OTAC

TANASIJE UZUNOVIĆ – SEAD

MARIO KNEZOVIĆ – NIHAD

DRAGAN  JOVANOVIĆ – IVAN

Možda vas zanima

spot_img
spot_img