Wednesday, May 22, 2024

Novi Renault CAPTUR dobio svoju ambasadoricu

Slogan koji prati CAPTUR kampanju “Za sve vaše živote” kao da opisuje urbanu ženu dinamičnog životnog stila. Upravo zato je za ambasadoricu odabrana BiH TV urednica i voditeljica Maja Miralem koja je dobila na korištenje najprodavanijeg gradskog SUV modela u Europi.

Puno zabave, smijeha i sunčanog Sarajeva – tako bi se ukratko mogla opisati atmosfera  druženja s Majom prilikom preuzimanja automobila.

« Ona je uspješna, zanimljiva, dinamična i morate ju voljeti, te je baš zbog toga upravo ona odabrana kao naša ambasadorica novog modela Renault CAPTUR. » Navodi direktor marketinga za Renault BiH Davorin Vidačković.

Maju ćemo kroz slike i priče na njenim društvenim mrežama pratiti kroz sve CAPTUR avanture koje obilježavaju život jedne žene koja je uvijek u pokretu uz oznaku #CAPTURemoments i koja će na zanimljiv način prikazati sve što vam CAPTUR može pružiti u svakodnevnom životu.

Maja je odabrala CAPTUR u najbogatijem paketu opreme EDITION ONE Blue s novom lebdećom središnjom konzolom s naprednom ručicom automatskog mjenjača E-shifter i u prepoznatljivoj Renault crvenoj Flamme boji.

Automobil odavno nije samo prijevozno sredstvo od tačke A do tačke B, vozilo koje biramo mora imati “ono nešto”.

Da bi bila kreativna u svom zahtjevnom i dinamičnom poslu, ali i posvećena porodici, Maja mora imati pouzdanog četverotočkašnog prijatelja, a prijatelj je uvijek tu i kada ti dođe “žuta minuta”, kada ti se luduje, kada ti se bježi.

« Izazovno vrijeme koje je učinilo da život možda na kratko stane naučilo nas je da trenutci i ljudi koji nam najviše znače upravo i jesu tamo gdje život stoji. Zastati i shvatiti koliko smo sretni je umijeće ubrzanog života. Želimo da naš novi CAPTUR nosi tvoju pozitivnu energiju i da uvijek u tebi budi inspiraciju da kreiraš, da se povežeš i da uživaš u svakoj minuti! Za sve tvoje živote. » Poručio je Renault BiH team Maji.

Možda vas zanima

spot_img
spot_img