Thursday, May 23, 2024

Nove zvijezde ljetnog osvježenja: Woćni WOW i Berri BOOM

Inovacija iz Dukata - b.Aktiv LGG multivitamin drink

Kada vam osvježenje padne na um u frižiderima širom BiH potražite Woćni WOW i Berri BOOM!

Za sasvim novo iskustvo osvježenja ovoga ljeta pobrinuo se Dukat koji u dva neodoljiva voćna okusa, Woćni WOW i Berri BOOM, predstavlja svoj inovativan napitak – b.Aktiv LGG multivitamin drink.

Novi spoj najpoznatijeg funkcionalnog jogurta i multivitaminskog voćnog soka inovacija je koja u jednoj bočici objedinjuje bogatstvo vitamina i mljekarsku kulturu LGG. Upravo zahvaljujući kombinaciji jogurta s visokovrijednom mljekarskom kulturom LGG i multivitaminskog voćnog soka sa sedam vitamina: A, E, B1, B3, B5, B6 i B9 novi b.Aktiv LGG multivitamin drink doprinosi normalnoj funkciji imuniteta o kojoj treba podjednako voditi računa i ljeti, a posebno u vrijeme epidemije koronavirusa. Tako osim osvježenja za organizam i užitka za nepce, novi napitak pomaže i u očuvanju zdravlja.

Eksplozivna svježina voćnih okusa dolazi u dvije verzije. Beri BOOM sadrži svježe prirodne sastojke: jabuke, grožđa, kupine, jagode, nara, borovnice, crnog ribiza, brusnice i trešnje. Voćni WOW osvaja kombinacijom: ananasa, banane, jabuke, marakuje, naranče, breskve, manga, grožđa, kruške i marelice.

Svi ovi okusi najvećeg coolera među vitaminima stali su u bočicu od 330 grama.  Osim u prodavnicama, nove zvijezde ljetnog osvježenja dostupne su i u kafićima. 

Otkrijte svoj favorit!

Možda vas zanima

spot_img
spot_img