Tuesday, May 21, 2024

Nova kampanja NLB Banke d.d. Sarajevo „Klikni i uštedi“: Krediti bez naknade za obradu

NLB Banka d.d. Sarajevo pokrenula je novu kampanju pod nazivom „Klikni i uštedi“ putem koje će svi klijenti koji izvrše minimalno dvije transakcije putem M-Bank i E-Bank usluga, biti oslobođeni plaćanja naknade za obradu kredita.

„Jedna od osnovnih prednosti NLB mobilnog i elektronskog bankarstva je dostupnost uslugama banke bilo kada i bilo gdje. Trudimo se konstantno modernizirati naše usluge i voditi brigu o svojim klijentima, te smo u skladu s tim odlučili pokrenuti kampanju ‘Klikni i uštedi’, gdje ćemo svoje klijente osloboditi plaćanja naknade za obradu kredita ukoliko izvrše minimalno dvije transakcije putem NLB digitalnih usluga. Primjer, ako je iznos keš kredita 50.000 KM, moguća ušteda je čak 750 KM. Korištenje digitalnog bankarstva se zaista isplati, jer štedite vrijeme i novac, a najvažnije je da je ono potpuno sigurno i pouzdano“, izjavila je Lidija Žigić, predsjednica Uprave NLB Banke d.d. Sarajevo.

Osim uštede vremena, NLB mobilno i elektronsko bankarstvo omogućuju vam da uvijek imate uvid u vaše račune, ostvarujete niže naknade u odnosu na plaćanje na šalteru, te da vršite transakcije brzo, sigurno i jednostavno.

NLB mobilno bankarstvo je vrlo jednostavno koristiti. Sve što trebate uraditi jeste podnijeti zahtjev za M-Bank u najbližoj poslovnici NLB Banke, a nakon odobrenja vašeg zahtjeva, Banka vam dostavlja aktivacijski i registracijski broj. Preuzmite M-bank aplikaciju sa App Store-a i Play Store-a i nakon instaliranja kliknite „Prijava“. Ukucajte aktivacijski i registracijski broj koji ste dobili putem e-maila ili SMS-a, odaberite i sačuvajte vaš novi PIN koji ćete koristiti prilikom svakog narednog korištenja aplikacije i vaše NLB mobilno bankarstvo je aktivno.

Jer digitalno bankarstvo je jednostavno lakše!

Možda vas zanima

spot_img
spot_img