Saturday, June 15, 2024

Neprocjenjivi užitak uz Mastercard kartice u CineStar kinima

Vrijeme je za kino

Odlazak u kino sa porodicom ili prijateljima je za mnoge uvijek bio događaj ispunjen osjećajima sreće i uzbuđenja, i nesumnjivo jedna od aktivnosti koja nam je nedostajala u prethodnom periodu. Za sve prave obožavaoce sedme umjetnosti i dobrog filma, Mastercard i CineStar su pripremili online i beskontaktne pogodnosti do kraja 2021. godine.

U promotivnom periodu od 1. juna do 31. decembra 2021. godine u CineStar kinima vas uz nezaboravne trenutke razonode i opuštanja, očekuju i jedinstvene pogodnosti koje je Mastercard pripremio za svoje korisnike, te će oni uz prednosti brzih, jednostavnih i sigurnih online i beskontaktnih plaćanja, moći ostvariti i sljedeće popuste:

  • Ponedjeljkom za svaku kupljenu ulaznicu plaćenu beskontaktno Mastercard platnom karticom ili mobilnim novčanikom na prodajnim blagajnama CineStar kina, drugu ulaznicu dobijate na poklon (1+1 gratis).
  • Bilo koji dan u sedmici prilikom online kupovine minimalno dvije kino ulaznice za bilo koji film Mastercard karticama, na poklon dobijate jedan kupon koji vrijedi kao gratis ulaznica prilikom sljedeće kupovine kino ulaznice.
  • Nedjeljom prilikom online kupovine minimalno dvije kino ulaznice za bilo koji film nedjeljom Mastercard karticama, na poklon dobijate jedan kupon koji taj dan možete zamijeniti za srednje kokice u kinu.

Navedene pogodnosti se odnose na CineStar kina u Sarajevu, Banjaluci, Mostaru, Tuzli, Bihaću i Zenici, a gratis kupon je u obliku bar koda koji odmah po obavljenoj transakciji Mastercard karticom dolazi na e-mail adresu korisnika.

Ne propustite ove pogodnosti za plaćanje Mastercard karticama i uživajte u filmskim trenucima, te sigurnom i besprijekornom iskustvu beskontakne i online kupovine.  Ne zaboravite da vam Mastercard tehnologije omogućavaju da budete bezbrižni kada plaćanja obavljate putem interneta ili mobilnih aplikacija zato što vas isti bezbjednosni i sigurnosni procesi štite prilikom online kupovine, kao i na fizičkim mjestima prodaje.

Za više informacija posjetite www.mastercard.ba i  www.cinestarcinemas.ba

 

Možda vas zanima

spot_img
spot_img