Tuesday, July 23, 2024

Konzum pokreće novi program lojalnosti Baby Klubić

Konzum pokreće specijalizirani program lojalnosti Baby Klubić namijenjen roditeljima djece uzrasta do 3 godine

Kao stalni saputnik u prvim godinama odrastanja mališana, Baby Klubić će roditeljima ponuditi mnoštvo preporuka, korisnih savjeta, sniženja i posebnih aktivacija u okviru baby asortimana. Pogodnosti Baby Klubića će biti dostupne isključivo članovima ovog programa, te će za njih biti kreirana posebna knjižica i dostavljati im se direktno na mail adrese.

Brzo, jednostavno  i potpuno besplatno roditelji djece do 3 godine se mogu učlaniti u Baby Klubić putem web stranice  www.konzumbabyklubic.co.ba

Uvjereni smo da roditeljstvo kao jedna od najljepših ali i najizazovnijih životnih uloga  u svojoj najranijoj fazi donosi bezbroj pitanja i nedoumica koji se kod roditelja javljaju u želji da svojim mališanima u prvim godinama života obezbijede samo najbolje. Upravo iz tog razloga smo odlučili pokrenuti program lojalnosti Baby Klubić, koji će roditeljima ponuditi značajne uštede pri kupovini proizvoda iz cjelokupnog baby asortimana, kao i druge korisne savjete, te ovom prilikom pozivam roditelje da se registruju i postanu članovi Konzum Baby Klubića“ – izjavio je Haris Arnautović, rukovoditelj Službe marketing Konzuma.    

Konzum će prvih 50 članova Baby Klubića nagraditi baby poklon paketom dobrodošlice.

Prva specijalizirana knjižica sa kuponima za popuste pri kupovini, sve članove Baby Klubića očekuje već 01.aprila, a planirano je da nova izdanja knjižice izlaze svaka tri mjeseca.

 

Možda vas zanima

spot_img
spot_img