Saturday, June 22, 2024

Kome će 2022. donijeti sreću? Jednom znaku to će biti najbolja godina u životu

Otkrivamo vam kojim će znakovima ovo biti veoma sretna godina.

No najprije malo pojašnjenja.

Elite Daily piše da će tijekom 2022. Jupiter, inače planet sreće, avanture i mudrosti, biti u idealnoj poziciji. Godina počinje s Jupiterom u empatičnim i maštovitim Ribama, što je ujedno i horoskopski znak njegove cijele vladavine. To će Jupiteru navodno dati sve što mu je potrebno da svijet učini ljepšim mjestom.

A pogotovo za ova četiri znaka…

Ovan

Ovan ništa ne voli toliko kao dokazivanje sebe i svog potencijala. Ove godine Jupiter će mu dati mnoštvo prilika za to – i to je tek početak. Naime, pravo vrijeme za samopouzdanje Ovnova tek dolazi 2023. godine. Tako da, Ovnovi, počinje vaše razdoblje.

Rak

Rak će u 2022. doživjeti brojne nove avanture i iskustva, a sve zahvaljujući onom dijelu s Jupiterom u Ribama. Tijekom 2022. Rakovi će doživjeti neki sasvim drugačiji svijet i život.

Škorpion

Ribe i Škorpionima donose sreću ove godine. Za ovaj znak sve će biti puno romantičnije, strastvenije i ljepše nego inače. Mnogi umjetnički nastrojeni Škorpioni 2022. bi mogli doživjeti pravi kreativni preporod. Škorpioni, samo vam je nebo granica.

Ribe

Ribama bi ovo mogla biti najbolja godina u životu. Još 2021. Jupiter je bio u Ribama, ali samo kratko (točnije od 16. svibnja do 28. srpnja). Tijekom tog vremena Ribe su počele shvaćati tajne svog srca i samo su čekale da se tu nešto aktivira. Sad se Jupiter ponovo udružuje s Ribama i ovom znaku šalje nevjerojatnu količinu ljubavi i sreće. Ribe, samo otpustite svoj ego i imat ćete sve.

           index.hr

Možda vas zanima

spot_img
spot_img