Wednesday, May 22, 2024

Kćerkica Serene Williams već je na teniskom terenu

Prije nego se i službeno vrati na teren i zaigra sa svojim kolegama na, kako je najavljeno, US Openu u augustu, Serena Williams ima preslatko društvo s kojim trenira za nastupe. Njena nova partnerica na terenu je dvogodišnja kćerkica Olympia

Da jabuka zbilja ne pada daleko od stable potvrdila nam je kroz seriju novih fotografija i video zapisa ponosna mama Serena Williams. Jedna od najboljih tenisačica svijeta ne krije sreću što je njena dvogodišnja kćerkica koju dijeli sa suprugom Alexisom Ohanianom već pokazala koliko je talent u omiljenom porodičnom sportu.

Brižna mama svojoj je nasljednici osigurala i kompletić u ljubičastoj boji te se s njom uskladila, a potom su se zajedno pojavile na terenu.

View this post on Instagram

Caption this (MUST SWIPE RIGHT)

A post shared by Serena Williams (@serenawilliams) on

Malena Olympia odmah je zauzela pravi stav, a na jednoj od fotografija nazirali su se dječji trbušnjaci ispod pripijenog trikoa. Posljednjih mjeseci Serena je s porodicom u svom luksuznom domu na Floridi, gdje su proveli karantenu.

View this post on Instagram

Caption this

A post shared by Alexis Olympia Ohanian, Jr. (@olympiaohanian) on

Međutim, uspješna tenisačica nada se da će uskoro ponovno moći osvajati turnire, a izolaciju je iskoristila za naporne treninge.

Na listi prioriteta joj je osvajanje 24 Grand Slama, nakon što je u januaru 2017. osvojila svoj 23 u karijeri, a tada je bila osam mjeseci trudna s malenom Olympijom.

tportal.hr

Možda vas zanima

spot_img
spot_img