Saturday, April 13, 2024

Jennifer Lopez na naslovnici časopisa Allure

Slavna pjevačica govorila je tome kako je svojim oblinama prkosila standardima ljepote

“Predstavljala sam Latinoamerikance, predstavljala sam žene i predstavljala sam ljude moje dobi u svjetlu koje je bilo vrlo pozitivno i snažno”, kaže Jennifer Lopez (51) u ekskluzivnom intervjuu za časopis Allure, koji obilježava 30 godina postojanja.

“Biti lav u lancu pop kulture njena je karakteristika otkad je poznajemo. Ali ona nije ona ista osoba kakva je bila devedesetih. Niko od nas nije, naravno. Promijenili smo se. Svijet se promijenio. No razlika u slučaju Jennifer Lopez je u tome što je ona u tu promjenu umiješala svoje prste. Oblikovala je način na koji identificiramo ljepotu i kako je konzumiramo”, piše Allure o slavnoj pjevačici.

U intervjuu, Jennifer Lopez (51) govorila je o izazovnim vremenima kada je svojim oblinama prkosila standardima ljepote. “Kad sam se ja pojavila na sceni, svi su morali biti mršavi. Bilo je pitanja u stilu: ‘Ti nisi mršavica, kako se osjećaš zbog toga?’ Odgovarala bih: ‘Osjećam se sjajno!’”, rekla je Lopez, kojoj je ovo četvrta naslovnica za Allure, za koju je pozirala s kratkom perikom. 

 

 

Možda vas zanima

spot_img
spot_img