Jelena Đoković u izolaciji otkrila novu vještinu: ‘Djeca i psići su najzahvalniji, ne žale se uopće’

Supruga najboljeg tenisera svijeta Jelena Đoković, nakon kulinarstva, life coachinga i travel bloga, našalila se kako je talentirana i za pravljenje frizura, a u svojoj novoj objavi na Instagramu objasnila je kako je došlo do toga. Sve je naravno krenulo od njenih ukućana

0
10

Jelena Đoković je vrlo aktivna na društvenim mrežama na kojima često podijeli trenutke iz privatnog života. Do prije samo mjesec dana je uz brigu o djeci, 5-godišnjaku i 2-godišnjaki, uspješno vodila Fondaciju Novak Đoković, zahvaljujući kojoj je u Srbiji, među ostalim, otvoreno 45 novih vrtića, a sada vrijeme u karanteni krati raznim aktivnostima. Među ostalim, otkriva svoje nove ‘talente’.

‘Postala sam i frizer za vrijeme ove karantene. Kose rastu, upadaju u oči… Mora se nešto uraditi. Klince sam toliko dobro ošišala da je muž odlučio da će prije postati pećinski čovjek, nego da sjedne u stolicu da ga sredim. Nema veze, toliko novih vještina učimo tokom ove izolacije. Jedan veliki pozdrav za sve frizere koji uspješno obavljaju svoj posao dok se mali radoznalci vrpolje i žale u stolici! E to je umjetnost! Djeca i psići su najzahvalniji, ne žale se uopće, samo se nastave igrati. Mada sam ih po tri sata šišala’, otkrila je supruga teniskog asa u svojoj najnovijoj objavi.

View this post on Instagram

I became a hairdresser for the kids during this quarantine ? aaand, my references are so convincing that my hubby is going to become a caveman before sitting in the hot seat to let me give him a good trim ??? Cheers to all the new skills we acquire!! ? and big shoutout to all the hairdressers who manage to successfully do their job while kids are jumping around and moving in the chair. True art! ??? I’ve spent 3h per dog grooming them – and they cannot complain ?? @djokernole Hehe, postala sam i frizer za vreme ovog karantina. Kose rastu, upadaju u oči… mora nešto da se preduzme ? Klince sam toliko dobro ošišala da je muž odlučio da će pre da postane pećinski čovek nego da sedne u stolicu da ga sredim ??? Nema veze, toliko novih veština učimo tokom ove izolacije… jedan veliki pozdrav za sve frizere koji uspešno obavljaju svoj posao dok se mali radoznalci vrpolje i žale u stolici! E to je umetnost! ??? ? deca i kučići su najzahvalniji, ne žale se uopšte, samo nastave da se igraju. Mada sam ih po 3 sata šišala… mukice ?? ?‍♀️?‍?‍?‍? #quarantinelife #momlife #izolacija

A post shared by Jelena Djokovic (@jelenadjokovicndf) on

Jelena je svjesna svoje popularnosti i pažnje koju stalno privlači.

‘Gledamo u javne osobe i mislimo da je ta vrsta publiciteta u redu. Ali kako vrijeme prolazi, nedostaje vam čak i anonimnost, nedostaje vam privatnost da možete bilo kad, u bilo kojem izdanju, raditi ono što vam je volja. Trudim se ne opirati svim tim zadatim formama, da budem svoja, i Novak svoj. Nekada zato trpim kritike zašto se nisam našminkala ili zašto nisam uvijek u štiklama, ali sam odlučila da između onog kako ja sebe vidim i volim, i kako to javnost očekuje, biram to da ne razočaram ono što jesam’, izjavila je ranije za srpske medije.

tportal.hr

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here