Thursday, July 25, 2024

Izvučeni sretni dobitnici nagradne igre “Mercator i Pika te vode na skijanje”

Zadnjeg dana prošle godine Mercator i Pika Kartica su u sklopu nagradne igre “Mercator i Pika te vode na skijanje”, obradovali pet najsretnijih kupaca  sa voucherom za dvije osobe i dva noćenja u hotelu Vučko na Jahorini na bazi polupansiona, kao i trodnevnom ski-pass kartom u Olimpijskom centru Jahorina.

Sretni dobitnici kojima će Mercator i Pika Kartica zasigurno uljepšati novogodišnje praznike su Gordana Rakita i Amor Bukić iz Banja Luke, zatim Amina Skeledžić i Fadil Muhić iz Sarajeva te Alisa Bijedić iz Tuzle.

Sretni smo da smo i ovoga puta obradovali naše kupce, a posebno ljubitelje planine i skijanja. Sigurni smo da će naši dobitnici provesti nezaboravne dane na Olimpijskoj ljepotici, uživati u prelijepom hotelu „Vučko“, prirodi i skijanju na Jahorini. U ime kompanije Mercator BH, čestitam sretnim dobitnicima i zahvaljujem  svim učesnicima nagradne igre. – izjavila je Martina Jakešević, voditelj projekata i kampanja Mercatora BH.

Prošla godina je bila u mnogo čemu drugačija i posebna. Svim našim kupcima i građanima Bosne i Hercegovine, u Novoj godini želimo pregršt lijepih trenutaka, porodične sreće, zdravlja i uspjeha, uz želju da se što prije vratimo dosadašnjem načinu života, da se vratimo toplim zagrljajima i da uspješno prevaziđemo krizu izazvanu pandemijom. A mi ćemo i dalje biti sa vama, da zajedno dijelimo sve što nas čeka, da nastavimo ugodna iznenađenja i da unosimo radost u domove naših kupaca.

Možda vas zanima

spot_img
spot_img