Latest Posts

HERBAL SPA: Njega kože nakon ljeta

Iako svi uživamo u lijepim i sunčanim ljetnim danima, to je period kada se koža zbog povećanog izlaganja suncu, vlage, vjetra i vrućine dodatno ošteti i isuši. Predlažemo vam usluge centra Herbal Spa koje će pomoći da oporavite kožu i pružite joj hidratizaciju, očistite mrtve stanice te joj vratite sjaj.

Herbal kupatilo

Kombinacija saune i kupatila na bazi posebne mješavine ljekovitih biljaka, limuna i soli prvi je korak ka oporavku vaše kože. Tokom tretmana boravite u posebno kreiranoj prostoriji koja ispušta paru, te pored toga što je jako relaksirajući, ovaj tretman će pružiti detoks vašem organizmu i dodatno njegovati vašu kožu.

Piling tijela

Sigurni smo da već znate koliko dobrobiti za vašu kožu ima piling tijela pa vam ga stoga preporučujemo kao obaveznu uslugu za oporavak kože. Njegovi prirodni sastojci otklonit će sa vaše kože mrtve stanice, što će pomoći da koža bolje diše, djeluje podmlađeno te bude glatka i sjajna. Redovan piling učinit će da imate ljepšu kožu koja se brže obnavlja te ima manje vidljive bore.

- Advertisement -

Parafinski tretman za cijelo tijelo

Parafinski tretman je intenzivan kozmetički postupak prvenstveno namijenjen tretiranju suhe, dehidrirane i zrelije kože. Ovaj tretman povećat će elastičnost i čvrstoću kože, očistiti pore te poboljšati cirkulaciju. Parafin stvara tanki nevidljivi sloj na površini kože koji sprečava prekomjerno sušenje što je idealno za zaštitu kože od vanjskih uticaja.

Tretman lica Nadara

Kada je oporavak kože u pitanju, nipošto ne smijete zaboraviti kožu lica. Preporučujemo vam tretman lica Nadara koji je namijenjen normalnoj koži te pomaže vraćanju ravnoteže minerala koji su prirodan i sastavni dio kože, a zaslužni su za njen zdrav izgled i sjaj. Maske na bazi minerala Mrtvog mora i algi hidratizirat će vašu kožu, djelovati protuupalno te pomoći regeneraciji tkiva i ćelija.

Latest Posts

Don't Miss