Tuesday, May 21, 2024

GIGI HADID: Pohvalila se uređenjem svog doma iz snova

Jednu od najpopularnijih djevojaka današnjice, američku manekenku Gigi Hadid, do rođenja prvog djeteta dijeli svega dva mjeseca, a svojoj vojsci fanova na Instagramu odlučila je pokazati zanimljivo uređeni dom u New Yorku koji je mnoge od njih ostavio podijeljenog mišljenja

Slavna 25-godišnja Amerikanka proteklog je vikenda na Instagramu objavila seriju fotografija svog nedavno preuređenog doma u New Yorku kojim dominiraju efektne boje i uzorci, a posebno se ističu detalji poput naslovnica magazina New Yorker istaknutih na zidu kupaonice, divovska skulptura žute hemijske olovke u hodniku i kuhinja s frontovima u znaku šareno obojane tjestetine.

‘Prošlu sam godinu provela dizajnirajući svoj dom iz snova, a s cjelokupnim projektom završila sam prije izbijanja pandemije koronavirusa. Uzbuđena sam zbog vremena koje ću provesti uživajući u svim posebnim kutovima koji su napravljeni uz pomoć jednih od mojih najdražih kreativaca koji su prihvatili moje ideje i nisu me nazvali ludom’, započela je svoje obraćanje javnosti pritom iskoristivši priliku kako bi se zahvalila svojoj majci Yolandi koja ju je, po potrebi, nazivala ludom zbog mnogobrojnih ideja.

I dok su pojedini fanovi pozdravili njene hrabre ideje po pitanju uređenja doma iz snova, jedan dio javnosti na Twitteru nije ih dočekao blagonaklono.

‘Kuhinjski ormarići sa obojenom tjesteninom od Gigi Hadid su mi uspjeli uništiti dan’ napisao je jedan korisnik Twittera, dok je drugi njegov izgled uporedio s lancima studentskih hostela.

Istaknute naslovnice magazina New Yorker u kupatilu pojedinom dijelu javnosti takođe su zasmetale, odnosno činjenica da su na zidu istaknute tako što su na njega zalijepljene poput postera.

Ipak većina ih se složila sa uređenjem njezinog doma iz snova, sveukupnu estetiku nazvavši ‘boljom od 80 posto dizajnerskih odluka slavnih’.

tportal.hr

Možda vas zanima

spot_img
spot_img