Wednesday, May 22, 2024

Galaxy S20 FE dostupan i u Bosni i Hercegovini

Najnoviji član Galaxy S20 serije, Samsung Galaxy S20 FE, će biti dostupan u prodaji i u Bosni i Hercegovini, po cijeni od 1.339 KM. Ovaj premium telefon dolazi u šest modernih boja – nebesko crvenoj, narandžastoj, ljubičastoj, zelenoj, plavoj i bijeloj[1], a odlikuju ga i super glatki ekran za gledanje sadržaja, kamere na bazi vještačke inteligencije, hiper brza konektivnost, kao i baterija koja traje čitav dan.

Inspirisana mišljenjem svojih najvjernijih obožavatelja, kompanija Samsung prvi put je proizvela pametni telefon upravo po njihovoj mjeri. Glas generacije Z, koja nerijetko diktira trendove svojim stavovima, i te kako je važan u današnjem svijetu, a njen uticaj posebno je vidljiv u industriji pametnih telefona, koji su sveprisutni u njihovim životima.

Budući da korisnici pametne telefone gotovo da i ne ispuštaju iz ruku, posebno se radilo na tome da sve od dizajna do softvera na uređaju bude besprijekorno i da odgovara stilu i ličnosti svakog pojedinca. Bez obzira na to radi li se o ljubiteljima fotografije, gaminga ili onima koji na svojim društvenim mrežama objavljuju ono što ih inspiriše, Galaxy S20 FE nudi ono najbolje. Korisnici sada mogu snimati živopisne fotografije čak i pri slabom osvjetljenju, uz jednostavan dodir ekrana, a Samsung se dodatno pobrinuo da olakša uređivanje i dijeljenje fotografija i video zapisa u realnom vremenu.

A kako je generacija Z poznata kao izuzetno društveno angažovana i odgovorna, Galaxy S20 FE ima predinstaliranu aplikaciju Samsung Global Goals, zahvaljujući kojoj se milioni ljudi iz preko 170 zemalja ujedinjuju oko globalnih ciljeva Ujedinjenih Nacija za razvoj (UNDP) i kompanije Samsung, pomažući svijetu da ostvari napredak do 2030. godine. Zahvaljujući trudu i angažmanu Galaxy obožavatelja putem aplikacije Samsung Global Goals, već je prikupljeno preko milion dolara vrijednosti donacija za Program UNDP.

Više informacija o početku prodaje Galaxy S20 FE možete pronaći na https://www.samsung.com/ba/smartphones/galaxy-s20/galaxy-s20-fe/.

[1] Dostupnost boja može varirati u zavisnosti od tržišta.

Možda vas zanima

spot_img
spot_img