Latest Posts

Gabriela Sabatini izgleda bolje nego ikad

Gabriela Sabatini nikad nije bila najbolja teniserka svijeta iako su je smatrali jednom od najtalentiranijih iz svoje generacije. Iako su iza nje brojni osvojeni mečevi, turniri i druga odličja, koje je postigla okom svog zlatnog doba krajem osamdesetih i početkom devedesetih godina prošlog vijeka, profesionalnu je karijeru nakon osvojenih 27 naslova, uključujući US Open 1990., okončala sa samo 26 godina.

Zbog iznimno lijepog lica bila je mamac za brojne sponzore te je zarađivala najmanje dvostruko više u odnosu i na bolje rangirane. No odlučila se u potpunosti posvetiti poslu koji je pokrenula još 1989. godine, tačnije liniji parfema s vlastitim potpisom, a njena firma vrlo uspješno posluje i nekoliko decenija kasnije.

- Advertisement -

Gabriela Sabatini svako malo počasti svoje fanove pokojom fotografijom na društvenim mrežama te im zaželjela sretnu Novu 2022., a na kojima izgleda bolje nego ikada.

U svojoj je zemlji, a i šire ostala jedna od ikona tenisa. Danas živi mirnim životom u Buenos Airesu, a putovanja su joj strast. ‘Ponosna sam na sve što sam napravila. Uživam u parfemima, u životu i pokušavam se smijati što više’, izjavila je.

tportal.hr

Latest Posts

Don't Miss