Saturday, June 22, 2024

Djevojka Miloša Bikovića pohvalila se prvom zajedničkom fotografijom

Mnogi ga smatraju jednim od najzgodnijih muškaraca na Balkanu, stoga ne čudi da obožavateljke žele znati i sve o njegovom ljubavnom statusu. No, on je na veliku žalost mnogih - sretno zauzet. Miloš Biković već je nekoliko mjeseci u vezi s 25-godišnjom Crnogorkom

Ona je tamnokosa pravnica porijeklom iz Crne Gore i ima 25 godina, ime joj je Ivana Malić, a medijske je stupce počela puniti zbog svoje ljubavne veze i to s jednim od najzgodnijih muškaraca na Balkanu – 33-godišnjim srpskim glumcem Milošom Bikovićem.

Da su njih dvoje u vezi otkriveno je početkom novembra kada mu je upravo Ivana, odjevena u crvenu haljinu, bila pratnja na crvenom tepihu povodom premijere ‘Južnog vjetra: Ubrzanje’. Iako nisu zajedno pozirali, nježni pogledi govorili su više od riječi.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ivana Malić (@ivanamalic_)

A nakon dugo iščekivanja, vezu je sada potvrdila sama Ivana i to objavom zajedničke fotografije na Instagramu, koja je odmah privukla pažnju. Fotografija je snimljena na zadnjim sjedištima automobila, a zaljubljeni par sa smiješkom pozira fotografu. Veza očito traje još od ljeta, budući da su, sudeći po fotografijama na Instagramu, oboje u isto vrijeme uživali u Rovinju.

Prije Ivane, Biković je bio u vezi s Ruskinjom Arinom Vološinovom, koja za svog bivšeg dečka nije imala riječi hvale, baš kao ni njegova druga bivša, srpska manekenka Barbara Tatalović. Nakon prekida, ruska je plesačica izjavila: ‘Oko godinu dana nisam živjela svoj život, pošto sam bila u vezi s Milošem Bikovićem. Morala sam razmišljati o svom imidžu, ugledu, ali nažalost, slika na ekranu ne odgovara stvarnosti. Egocentrizam ove osobe prešao je sve granice.’

tportal.hr

Možda vas zanima

spot_img
spot_img