Tuesday, May 21, 2024

Brad Pitt organizirao iznenađenje za 14. rođendan svoje kćeri

Možda je u životu griješio te se na trenutak prepustio porocima, no Bradu Pittu mora se priznati jedno - zaista je brižan otac pun ljubavi za svoju djecu. Izvor blizak holivudskom glumcu otkrio je detalje rođendanske zabave koju je Brad organizirao za svoju kćer Shiloh u svom domu u Los Angelesu

Nakon što je zbog alkoholizma uništio svoj brak s Angelinom Jolie i otuđio se od djece, Brad Pitt se trgnuo i odlučio svoj život dovesti u red. 56-godišnji glumac sada je konačno onaj stari, a svakodnevno radi i na odnosu s djecom.

Zvijezda filma ‘Bilo jednom u Hollywoodu’ navodno je dugo vremena planirao kako će iznenaditi svoju kćer Shiloh za njen 14. rođendan. Prema pisanju portala The Sun holivudski glumac je za svoju najstariju biološku kćer organizao rođendansku zabavu u svom domu u Los Angelesu.

Skromnoj zabavi prisustvovali su i njezina braća i sestre, 11-godišnji blizanci Vivienne i Knox, 15-godišnja Zahara, 16-godišnji Max, pa čak i 18-godišnji Madox koji je očigledno s ocem razriješio razmirice. Naime, prije četiri godine, kada su se Angelina i Brad odlučili razvesti, počele su kružiti priče kako se Brad i Maddox ne slažu, a u javnosti je poput bombe odjeknula vijest o njihovu fizičkom sukobu u privatnom avionu, o čemu je pokrenuta i FBI istraga, no glumac je oslobođen svih sumnji i optužbi.

Izvor poznat The Sunu otkrio je kako je Brad neko vrijeme planirao kako će proslaviti rođendan svoje nasljednice i priuštiti joj dan za pamćenje. Odlučio je spojiti ugodno s korisnim te okupiti svu djecu u svom stanu kako bi zajedno proslavili Shilohin rođendan i proveli kvalitetno vrijeme zajedno.

‘Brad ne može vjerovati koliko je Shiloh narasla. U svom domu ima skupocjenu krušnu peć pa je za rođendan odlučio pripremiti joj njeno omiljeno jelo, nakon čega su proslavili i uz tortu’, otkrio je neimenovani izvor.

‘Shilohin rođendan zaista ih je sve zbližio, a ona je imala pregršt poklona za otvoriti toga dana’, dodao je izvor poznat tabloidu, otkrivši i kako su Bradovi prijatelji montažeri sastavili dirljivi video za Shiloh s porukama i željema njezine obitelji i prijatelja iz cijelog svijeta, od kojih neke nije vidjela poprilično dugo, zahvaljujući pandemiji koronavirusa.

‘Shiloh je zaljubljena u fotografiju, stoga joj je Brad kupio vintage Polaroid kameru te je dao izraditi book s njenim najljepšim fotografijama koje je snimila u proteklih nekoliko godina’, otkrio je izvor.

No, to nije kraj iznenađenjima koje je slavni glumac pripremio za svoju mezimicu. Dogovorio je satove sviranja gitare u jednom profesionalnom studiju kako bi Shiloh mogla uvježbati svoj talent.

‘Djeca su Bradu najvažnija na svijetu. Svojim prijateljima govori kako nevjerojatno puno toga uči od svoje djece. On i Angie se također puno bolje slažu otkako su dogovorili uslovee vezane uz starateljstvo’, rekao je drugi izvor za Entertainment Tonight.

tportal.hr

Možda vas zanima

spot_img
spot_img