Saturday, April 13, 2024

Blake Lively pohvalila se zapuštenim izdanjem u karantinu

Američka glumica Blake Lively, kojoj je uloga Serene van der Woodsen u seriji 'Tračerica' osigurala svjetsku slavu, jedna je od rijetkih dama u svijetu Hollywooda koja sama slaže stajlinge, frizuru i make-up za hod na crvenom tepihu. Zahvaljujući globalnoj pandemiji koju s porodicom provodi u toplini doma, 33- godišnja Lively uspjela se poprilično 'zapustiti'

Svoje vjerne obožavatelje na Instagramu, Lively je proteklog vikenda počastila svojom nefiltriranom fotografijom pritom se pošteno našalivši na račun svog zapuštenog izgleda u karantinu.

Iako je na pomenutoj fotografiji zvijezda serije ‘Tračerica’ istaknula svoje svježe i njegovano lice, bilo je teško ne primijetiti čvorove nastale u njenoj dugoj, plavoj kosi.

‘Kopiraj ovaj izgled, izdanje 2020. godine’, napisala je Lively uz objavljenu fotografiju kojoj je dodala logotip talijanskog izdanja modne biblije Vogue kako bi stvorila improviziranu naslovnicu magazina sa svojim likom.

Iako je tokom godina nekoliko puta imala priliku krasiti stvarnu naslovnicu magazina Vogue, sa svojim suprugom Ryanom Reynoldsom na društvenim mrežama nerijetko se šali na vlastiti račun i na taj način zabavlja svoju vojsku obožavatelja.

tportal.hr

 

Možda vas zanima

spot_img
spot_img