Thursday, May 23, 2024

Bez kojih pet stvari ne možete da zamislite dan?

Da li ste ikada razmišljali o tome bez čega ne možete da zamislite dan? Lista je sigurno poprilično duga, a na njoj se vjerovatno nalaze prijatelji, dobra muzika, internet, možda par dobrih patika za trčanje, četkica za zube…

Ako biste morali da izaberete pet stvari bez kojih ipak ne biste mogli da „funkcionišete“ tokom dana, šta bi to bilo? Sigurni smo da svako od nas ima svoju listu neophodnih „sitnica koje život znače“, ali smo provjerili i šta se to nalazi na listi jedne od najaktuelnijih pjevačica u regionu, harizmatične Senidah.

  • Pronalazi je svuda oko sebe, u ljudima, mjestima, bojama i pretvara je u zvuk, pretače u tekst ili predstavlja kroz svoj specifičan stil oblačenja.
  • Modni dodaci. Senidah je strastveni ljubitelj lijepih i modernih komada odjeće. Njen autentični stil odijevanja inspiracija je mnogima u regionu.
  • Kao što stihovi jednog od njenih hitova „Samo uživaj“ govore, Senidah, voli da uživa u životu. Zbog toga u kafi traga više za uživanjem nego za energijom, te se odlučuje za kremasto mliječne kafene ukuse. Ona uz sebe zato uvijek ima Insta Grand 3in1 Classic kafu, jer je ispijanje te kafe jedan od načina da udovolji sebi, a ujedno i način da se opusti.
  • Mobilni telefon. Na njemu svakodnevno sluša svoju omiljenu muziku, snima selfije i video zapise i naravno, razgovara sa fanovima.
  • Prema sebi, prijateljima, muzici, modi …“Jer bez ljubavi ne bih bila ono što jesam“, kako sama voli da napomene.

Senidah je predstavila svojih pet stvari bez kojih ne prolazi kroz dan, a koliko ih vi imate na vašoj listi? Da li ih ima mnogo više od pet i da li ste slični sa Senidom?

Možda vas zanima

spot_img
spot_img