Tuesday, May 21, 2024

Avon u suradnji s tri svjetski poznata kreatora mirisa donosi crafted parfeme do svake žene

Novi Avonov mirisni brend Artistique Parfumiers donosi mirisni trenutak kao kratak bijeg od stvarnosti, baš kad ga trebamo. Poznati francuski pioniri parfumerije osvjetljavaju skrivenu umjetnost kreiranja i kroz najfinije sastojke stvaraju mirisna remek djela najdubljih emocija i sjećanja.

Avon, jedna od najstarijih mirisnih kuća na svijetu, 1886. godine započela kao California Perfume Company, spremna je započeti novo interesantno poglavlje u svojoj mirisnoj historiji. Lansiranjem Artistique Parfumiers mirisne linije kreće na putovanje ka umjetničkim crafted parfemima koje započinje u Parizu, gdje kompanija surađuje s višestruko nagrađivanim parfumerima kako bi stvorila brend i svoja tri početna parfema.

Avon Artistique stvorili su tri poznata francuska parfumera: Emilie Coppermann, Maurice Roucel i Alexandra Carlin. Svi stručnjaci i vizionari svog područja s brojnim nagradama i priznanjima svome imenu. Svaki miris nadahnut je ličnim sjećanjem kreatora koji koristeći svježe note cvijeća, lišća, trava, šume i začina te uz više od hiljadu godina francuske mirisne tradicije, prenose trenutak u miris.

Za kreiranje Artistique Parfumiers mirisa iskoristili su neke od najboljih sastojaka u parfumeriji: poput iris concrete, pripremljenog s korijenom cvijeta irisa u procesu kojem je potrebno tri godine sazrijevanja da bi se razvili njegovi jedinstveni luksuzni, praškasti aspekti. Esencija magnolije, vrlo plemeniti sastojak iz Kine, još je jedan naglasak linije, kao i vanilija s Madagaskara koja ima održivu masu, paprika Timut simpatičan začin izgledom poput grejpfruta koji dolazi iz Nepala te vrhunsko ulje pačulija.

Artistique, profinjeni mirisi jedinstveni poput umjetnosti:

Magnolia en Fleurs

Magnolija razdragano pjeva iz duše ovog radosnog cvjetnog, osvježavajućeg mirisa, usklađena hrskavim notama bergamota, orošenog lišća, gardenije i jasmina na bazi nježnog mošusa. Kreirana by Maurice Roucel kako bi ga prisjetila na šetnje kroz Central Park i uhvatila raskoš cvjetajućih magnolija pri izlasku sunca i njihov čarobni miris koji obilježava dolazak proljeća.

Iris Fetiche

Lagan, nježan i elegantan miris temperiran bujnim zelenim notama, bergamotom i irisom koji se otvara u središtu i obuzima nježne note ruže i jasmina. Završava osnovnom notom vanilije uravnotežene jantarom i sandalovinom. Kreiran by Emilie Coppermann, ovaj eterični miris budi sjene prošlih ljetnih putovanja po sjevernoj Francuskoj i donosi sanjarski spoj nostalgije i spokoja.

Patchouli Indulgence

Hipnotički bezbrižan spoj bogatog cvjetnog chypre, roze i timut paprike, s ružom u srcu i suptilnim notama ljubičice i ljiljana, završava egzotičnim začinima i intenzivnim pačulijem. Kreiran by Alexandra Carlin, ovaj očaravajući eliksir sjeća na nalet uzbuđenja i ushita noćne tržnice Hoi An, zrak bogat bujnim mirisima toplih začina i voća i obećanjima čarobnih avantura.

Započevši s ovim prvim crafted parfemima, Avon vraća srce, filozofiju, kreativnost i strasti parfema u mirisne bočice, omogućivši brži i lakši kontakt s ekskluzivnim svijetom francuske parfumerije,uz tri pametna izbora za sve žene. Artistique Parfumiers stiže na naše tržište, spajajući umjetnike kreatore s potrošačima – kroz strast, emociju i kreativnost.

Ponuda u Avonovojbrošuri: svaki za samo 31,90.

Avon brošura: https://ba.avon-brochure.com/campaign/index.html#page/1

Možda vas zanima

spot_img
spot_img