Tuesday, May 21, 2024

Adele je i službeno potvrdila da stiže novi album

Svoje profile na društvenim mrežama 33-godišnja Adele iskoristila je kako bi, na opšte oduševljenje miliona obožavatelja širomm svijeta, potvrdila kako je posljednjih mjeseci vrijedno radila na svojim novim hitovima

Dijelić spota, u trajanju nekoliko sekundi, sasvim je dovoljan teaser za sve obožavatelje 33-godišnje britanske pjevačice Adele kojim je najavila novi album i to pjesmom ‘Easy On Me’, čija će premijera biti 15. oktobra.

Iako kratak snimak dovoljan je da se primijete prepoznatljivi eyeliner na njenim očima, kao i dugi nokti dok vozi automobil i stavlja kazetu u kazetofon.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Adele (@adele)

Sve se ovo desilo nakon što je ažurirala svoju web stranicu i na profilima na društvenim mrežama izmijenila profilne fotografije. Inače, britanska pjevačica, koja već neko vrijeme živi u Kaliforniji, posljednju je pjesmu izdala još 2015., a nagađa se kako bi se album trebao zvati ‘30‘. 

Nagađanja su se pojavila nakon što su širom svijeta osvanuli jumbo plakati i svjetlosne projekcije s natpisom ’30’, pa obožavatelji smatraju da je to jedan od znakova da će njen novi, četvrti po redu album uskoro ugledati svjetlo dana. Broj 30 uočen je u brojnim svjetskim metropolama, a to ’30’ bi bilo u skladu s njoj omiljenim načinom imenovanja studijskih albuma, budući da je je dosadašnje nazvala prema svojim godinama.

Naime, njen debi album ’19’ izdan je 2008., da bi tri godine kasnije svjetlo dana ugledao ’21’, a potom i 2015. godine album ’25’.

tportal.hr

Možda vas zanima

spot_img
spot_img